Oddelek požarne varnosti naše družbe se ponaša s sodobno opremljenim servisom na sedežu družbe in mobilnim servisom za servisiranje na terenu. Kombinirano vozilo je popolnoma opremljeno z vso predpisano opremo za servisiranje, tako da gasilnikov ni potrebno voziti v servisno delavnico, temveč se servis lahko opravi tudi na kraju samem ter se po končanem servisiranju namesti na temu namenjeno določeno mesto.

Servisna dejavnost požarnega varstva naše družbe:

  • nudi servis in vzdrževanjem gasilnikov,
  • ima lastno servisno delavnico in skladišče rezervnih delov,
  • ima servisno vozilo s popolno opremo za interventne posege na terenu,
  • stalno dosegljivostjo (stalno dežurno službo),
  • opravlja meritve hidrantnih omrežij.

Da lahko izvajamo omenjene storitve, smo s strani Ministrstva za obrambo prejeli Pooblastilo za meritve hidrantnih omrežij in Pooblastilo za servis in vzdrževanje gasilnikov.

Za vas opravljamo letne preglede gasilnikov po krajih oz. gasilskih društvih za bližnji okoliš gospodinjstev.

Prav tako vodimo celotno računalniško podporo oz. evidenco pregledanih gasilnikov. Na željo lastnika (objekta ali vozila) vodimo in prevzamemo vso odgovornost za servis in vzdrževanje gasilnikov – enkrat letno. S tem vas razbremenimo in poskrbimo, da vas inšpektor ne preseneti.

Zraven priložimo izjavo, da so gasilniki pregledani v skladu z določili Pravilnika o minimalnih tehnični in drugih pogojih za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov-gasilnikov (Ur. L. RS, št. 108/2004, 116/2007, 102/2009) in po navodilih proizvajalca.

Kakovost naših storitev dokazuje tudi pridobljen certifikat ISO 9001:2000.

Aktualno