Na območju družbe VARGAS-AL d.o.o. in na območju Industrijske cone Kidričevo, Tovarniška cesta 10, 2325 Kidričevo se v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo izvaja videonadzor z namenom varovanja ljudi in premoženja, tajnih podatkov in poslovne skrivnosti ter zagotavljanja nadzora nad vstopom v prostore in izstopom iz njih.

Upravljalec podatkov in izvajalec videonadzora: VARGAS-AL d.o.o., Tovarniška cesta 10, 2325 Kidričevo, telefon: +386 2 799 03 40.
Podatki, ki se obdelujejo: slika, podatek o lokaciji, datum in čas posnetka.
Pravna podlaga: zakonska podlaga, zakoniti interes upravljalca.
Kategorije uporabnikov: pooblaščene osebe upravljalca.
Nadaljnje obdelave: spremljanje dogajanja pred kamerami (živa slika). Izvoz in pregled posnetkov v primerih škodnih dogodkov oziroma sumov storitev kaznivih dejanj za razjasnitev okoliščin dogodka ter posredovanje le teh pristojnim institucijam, na podlagi upravičene in zakonite pravne podlage. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države.
Pravice posameznikov: pravica zahtevati dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave, pravica do ugovora obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca (s pripisom: za DPO) ali po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Zahteva posameznika se obravnava skladno z veljavno zakonodajo.
Pravno varstvo: zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.
Hramba posnetkov: 1 leto

KONTAKTNI PODATKI POOBLAŠČENE OSEBE

ZA VARSTVO PODATKOV– VARGAS-AL d.o.o.:

VARGAS-AL d.o.o., Tovarniška cesta 10,2325 Kidričevo (pripis: za DPO)

ali

elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kidričevo, 25. 1. 2023

 

Aktualno